Korpomodifo

Tietoa

Hei, mutta mitä ”korpomodifo” tarkoittaa? Sana tulee Esperanto kielestä ja tarkoittaa kehonmuokkausta. Nimi viita myös siihen, että minulla on kansainvälinen tausta. Palvelen mielelläni myös englanniksi tai saksaksi; muistan vielä muutama sana ranskaakin.

Karolan Korpomodifo on terveys- ja hyvinvoinnin alan yritys, joka tarjoaa hierontaa ja liikuntaterapia. Kun sinulla on tuki-ja liikuntaelinvaivoja, kaipaat fyysistä ja psyykkistä rentoutusta tai haluat kohentaa elämäsi laatua, Karolan Korpomodifo on oikea osoite.

Kuka on Karola?

Liikunnalla ja luonnolla on ollut pienestä asti tärkeä rooli elämässäni. Oli luonteva päätös opiskella ensin metsätaloutta ja myöhemmin vielä täydentää taitoja liikunnanohjaajaksi. Koska kuntoutus tuntui omalta erikoistumisvaihtoehdolta, suorittiin myös hierojan ammattitutkinnon Lapin ammattiopistossa. Koska monipuolinen osaaminen parantaa hoidon tuloksia, suoritan tällä hetkellä vielä hierojan erikoisammattitutkintoa.

Olen nuorena kiertänyt eri maita kuten Alaskaa, Ranskaa, Venäjää, Suomea ja kotimaatani Saksaa työn merkeissä, joten kansainvälinen ympäristö on minulle tuttu. Pystyn palvelemaan asiakkaitani suomen lisäksi, saksaksi, englanniksi ja muistan vielä joitakin sanoja ranskaksi.

Koulutukset:

2012 Liikunnanohjaaja (AMK)

2013 Hierojien ammattitutkinto

2015 Hierojien erikoisammattitutkinto

2021 Ortopedisen osteopaatin koulutuksen aloitus

Kurssit:

2014 Lihaskalvohieronta

2015 Faszien Fitness

2017 Dry needling

2018 Purentalihashoito

2019 Selkärangan osteopaattinen mobilisoiva hieronta