Hyödyt

Yritykset ja ryhmät

Kertovat sinun työntekijät niska/hartia kivusta, selkäkivusta, tai siitä että pää ei käänny enään normaalisti? Palautuminen rasittavasta työstä jää vajaaksi ja työntekijä on aina väsynyt. Mahdollisesti sinä, yrittäjä, koet samoja vaivoja usein, mutta sinnittelet eteenpäin, koska työ on tehtävä. Jos yllä kuvatut ongelmat ovat tuttuja, voit pyytää tarjousta hieronnasta.

Tuki- ja liikuntaelinsairaudet (TULES) aiheuttavat usein kipua. Siksi TULES ovat monesti syynä sairauspoissaoloihin, jotka kasvavat jatkuvasti. Syitä TULES esiintymisestä ovat esim. toistuva kuormitus, raskas ruumiillinen työ tai aiemmin tapahtuneet tapaturmat.

Säännöllinen hieronta, venytyksiä ja liikunta ovat TULE-sairauden ennaltaehkäisyn ja kuntoutuksen avainasemassa. Hyvinvoiva henkilöstö on motivoitunutta, sitoutuu työhönsä ja toimii tehokkaasti.

Työnantaja voi tukea työtekijöiden hyvinvointia:

  • Tarjoamalla työajalla käynti hierojalla
  • Korvaamalla hoitoa osittain tai kokonaan

Hoidon vaikutukset ovat:

  • Fyysinen ja psyykkinen rentoutus
  • Toimintakyvyn ylläpito tai parantuminen
  • Lisääntynyt sitoumus yritykseen

Hoito voi tapahtua vastaanotollani tai yrityksen osassa tilassa, jolloin matkapöytä on mukana. Hieronta yrityksen omassa tilassa vaati noin kymmenen neliömetrin kokoisen rauhallisen huoneen.